flesjes-airco.png

Forté Air Conditioner Treatment

Forté Air Conditioner Treatment is de meest effectieve auto aircoreiniger op de markt. Het product is verkrijgbaar in 2 geuren: Lemon en Apple.
 

De voordelen van een aircoreiniging met Forté:

•    Frisse en gezonde lucht!
•    Verwijdering van bacteriën, gisten en schimmels.
•    Een schone airco voorkomt allergische reacties.
•    Ramen vrij van condens in de koudere periodes.
•    Een veilig en comfortabel klimaat, voor u en uw gezin!


Laat het airconditioningsysteem jaarlijks reinigen met Forté Air
Conditioner Treatment voor een fris en gezond klimaat in uw auto!


 

Wettelijke goedkeuring Ctgb

Vanaf 2011 is het wettelijk verplicht om auto aircoreinigers te laten testen door het Ctgb (College voor de toelating van gewasbeschermingsmiddelen en biociden).

Waarom wettelijke goedkeuring?

Op de onderdelen van een airconditioning systeem groeien schimmels en bacteriën, waardoor vaak een muffe geur ontstaat, welke bovendien allergische reacties kan veroorzaken. Om dit tegen te gaan dient de airco te worden gereinigd met een middel dat de micro-organismen doodt. Dergelijke middelen zijn biociden. Deze bevatten een werkzame stof en moeten een goedkeuring hebben van het Ctgb.

Veilig in gebruik

De aircoreiniger van Forté is wettelijk getest en goedgekeurd voor het Ctgb (College voor de toelating van gewasbeschermingsmiddel en biociden). De test heeft uitgewezen dat Forté Air Conditioner Treatment het meest effectieve product op de markt is, omdat het direct de bron aanpakt en de meest langdurige werking heeft. En niet onbelangrijk, het product is voor de werkplaats ook nog eens veilig in gebruik!

Meer informatie over Forté en Forté producten

www.schoonpresteertbeter.nl
  • Privacybeleid
  • Copyright © 2019 Forté. Alle rechten voorbehouden